ELS NOSTRES ALTAVEUS

A Lleida tenim els següents mitjans de comunicació que col·laboren amb ESPORT FEMENÍ LLEIDA. És una gran sort poder comptar amb ells. Necessites, necessiteu... un altaveu pel teu/vostre projecte, trajectòria, iniciativa....relacionada amb el món de l'esport en femení no dubtis, digue'ns-ho i t'ajudem. Sou importants!

💚 💜

LLEIDA TELEVISIÓ EL MARCADOR

LLEIDA TELEVISIÓ, EL MARCADOR, programa d'actualitat esportiva de Lleida i comarques amb resum del més destacat de la setmana i cap de setmana amb entrevistes als protagonistes. Presentat per EVA CORTIJO. Emissió a les 21:30h. i compta amb la col·laboració de diferents integrants de l'associació que donen el seu punt de vista a l'actualitat esportiva de la darrera setmana.

UA1 LLEIDA RÀDIO

UA1 LLEIDA RÀDIO, la ràdio de les terres de Lleida. TEMPS AFEGIT, programa especial d'Esport Femení, que setmanalment repassa ell dia a dia dels clubs i entitats esportives de Lleida i comarques, i entrevisten i analitzen els seus protagonistes. Informen puntualment de tots aquells esdeveniments esportius de Lleida.

RÀDIO ROSELLÓ

RÀDIO ROSELLÓ, amb el programa AQUÍ A L'OEST, més minuts i més esport femení. Aquest cop dirigit per en FRANCESC BALANYA i que compta amb un ventall ampli de col·laboradors per aquest espai. Emissió els dimarts i els dijous a 16:45h. i reemissió dijous.

COPE LLEIDA

COPE LLEIDA, amb el programa EN VEU DE LLEIDA, moderat i dirigit per RICARD ALVAREZ que compta amb la participació de representants d' Ap Lleida, Dones de Lleida i l'Associació Esport Femení en veu de la Jos Farreny. Emissió els dimecres a les 13:30h.

ONDA CERO LLEIDA

ONDA CERO LLEIDA, amb el programa LA CIUTAT, dirigit per NÚRIA MORA, que compta com a col·laboradora i entrevistadora amb la CÈLIA BUJADÓN. Emissió els dimecres a les 13: 30h.